Denizlispor - Gençlerbirliği: 2-2

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Tarık Güldal, Kemal Mavi, Özcan Sultanoğlu

DENİZLİSPOR: Abdulkadir - Emre, Oğuz (Dk. 78 Hakan), Leo, Gökhan, Muhammet Gönülaçar, Mustafa, Asım (Dk. 78 Oğuzhan), Okan, Mayi (Dk. 27 Erdal), Ömer

GENÇLERBİRLİĞİ: Übeyd - Abdullah, Gökhan Gül, Mert, Musa, Grechyshkin, Barış, Aksel (Dk. 84 Belyaev), Serdarcan, Ahmet, İlker (Dk. 89 Gökhan Altıparmak)

GOLLER: Dk. 6 Ömer, Dk. 21 Oğuz (Denizlispor) - Dk. 12 (P) İlker, Dk. 53 Gökhan Gül (Gençlerbirliği)

SARI KARTLAR: Mustafa, Oğuz, Emre (Denizlispor)


Gençlerbirliği 12’nci dakikada penaltı kazandı, İlker atışı gole çevirdi: 1-1. Denizlispor’da bu kez Oğuz sahneye çıktı ve 21’inci dakikada takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı. İlk yarıyı 2-1 önde tamamlayan Denizlispor 53’üncü dakikada Gökhan Gül’ün golüne engel olamadı. Bu sonuçla Denizlispor 2 puana yükselip sonuncu sıradan kurtulamadı. Gençlerbirliği ise puanını 6 yaptı.


6’ncı dakikada Denizlispor öne geçti. Sağ kanattan yapılan ortada Mustafa topu penaltı noktası üzerinde Ömer’e bıraktı. Ömer’in sert şutunda meşun yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

12’ncı dakikada Mustafa’nın Barış’ı ceza alanında düşürmesiyle Gençlerbirliği penaltı kazandı. Atışı kullanan İlker fileleri sarstı: 1-1.

21’inci dakikada Denizlispor bir kez daha üstünlük golünü buldu. Gökhan’ın sol çaprazdan sert şutunu kaleci Übeyd çıkardı. Ancak topu önünde bulan Oğuz, düzgün bir şutla golü attı: 2-1. İlk yarıyı Denizlispor 2-1 galip tamamladı.

53’üncü dakikada Gençlerbirliği eşitliği yakaladı. Serbest vuruşta topun başına geçen Gökhan Gül’ün şutu savunmadan döndü. Gökhan seken topa bir kez daha vurdu, bu defa kaleci Abdulkadir çaresiz kaldı: 2-2.