Fenerahçe'nin anlaşmaya vardığı Leonardo Bonucci'nin ücreti ve geliş saati belli oldu

Fenerbahçe'nin bir süredir görüşme halinde olduğu ve anlaşmaya vardığı İtalyan stoper Leonardo Bonucci'nin İstanbul'a geliş zamanı ve alacağı ücret belli oldu.   

Savunmada Becao'nun sakatlığı, Serdar Akaydin'in takımdan ayrılacak olması nedeniyle savunmaya mutlak takviye yapacak olan Fenerbahçe, bir süredir görüşme halinde olduğu Union Berlin forması giyen İtalyan savunmacı Leonardo Bonucci ile anlaşmaya varmıştı.  

Sarı lacivertlilerin yıldız golcüsü Edin Dzeko'nun da transferi için aracı olduğu 36 yaşındaki stoper, Kanarya ile 6 aylık sözleşme imzalayacak.

Bugün öğleden sonra İstanbul'a geliyor

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Leonardo Bonucci ve menajeri Alessandro Lucci bugün öğleden sonra İstanbul'a inecek. Tecrübeli oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı lacivertli kulüple Haziran 2024'e kadar sözleşme imzalayacak.

  6 aylık 1.3 milyon Euro olacak

Öte yandan Juventus ile sayısız başarıya imza atan Leonardo Bonucci'nin Fenerbahçe'den 6 aylığına 1.3 milyon Euro ücret alacağı öne sürüldü. 

  Öte yandan Edin Dzeko ve Leonardo Bonucci'nin menajerlik şirketi olan WSA'dan flaş bir paylaşım geldi. WSA'dan yapılan paylaşımda Dzeko ve Bonucci'nin duvarda asılı formalarının bulunduğu fotoğrafa yer verilerek, iki futbolcunun Fenerbahçe'de birlikte forma giyeceğine gönderme yapıldı.