Yaşar İpek ve Seren Serengil birbirine girdi

Seren Serengil şiddet gördüğünü çektiği video ile sosyal medaya yayınladı. "Şiddet görüyorum ve tehdit ediliyorum" diyen Serengil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yardım istedi.

"Annesinin evdeki silahı dediyle o gün eve geldi ve maalesef bebekle falan ilgili değil eşyalarını alma bahanesiyle geldi boşanma davası açıp yunanistana gittiğim için avukatınada eve gelmesin dediğim için delirmişti .. ben bu adamdan ve ailesinden ve başıma geleceklerden çok korkuyorum savcılğa suç duyurusunda bulunuyorum..Allah yardımcım olsun ismail tunçbileğin annesini kaçırmışlar kendi de itiraf ediyor olaylardan şiddet görüyorum ve tehdit ediliyorum"

Serengil yayınladığı mesajda "Çok özür dilerim bunları yayınladığım için ama çocuk için eve geldiği yalan. Eşyaları bahane edip geldi. Bunları yayınlamak zorunda bıraktı beni çünkü can güvenliğimden korkuyorum. " dedi


Yaşar İpek'in avukatının yayınlamış olduğu kamuoyu açıklamasında şu açıklama yer aldı: ''28.08.2019 tarihinde tarafımızca bir boşanma davası açılması zaruri olmuş ve neticede tarafımızca “Evlilik Birliğinin Temelinden Sarsılması” gerekçesi ile Boşanma davası açılmıştır. 
 

Serenay ÖZEL / İçerik Editörü
serenay@sakinca.com
@OzelSerenay