Meteoroloji alarm verdi... İstanbul dikkat! Çok kuvvetli kar yağışı geliyor

18 Ocak cumartesi günü : Hafta sonunda Akdeniz ve Ege bölgesinde güneşli bir hava hakim var. İstanbul'da yağmur, Ankara'da sis etkili olacak. Kar yağışı alacak iller listesinde ise Kayseri, Yozgat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Bitlis, Hakkari ve Van bulunuyor

19 Ocak pazar günü : Pazar günü hava sıcaklığı bir kaç derece daha düşecek. Doğu bölgelerdeki kar yağışı iç kesimlere yayılmaya başlayacak. Çorum, Amasya, Sivas, Yozgat, Tokat, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Muş, Van, Bitlis, Siirt, Hakkari, Ağrı ve Iğdır'da kar yağışı etkili olacak.

20 Ocak pazartesi günü yoğun kar var : Pazartesi günü hava sıcaklığı 2 derece daha düşecek ve kar yağışı etki alanını batıdaki illere doğru genişletecek. İstanbul bu kar yağışından da nasiplenemeyecek. Onun yerine yağmur geçişleri olacak. Ankara ise kar yağışının etkisinde olacak. Pazartesi günü kar beklenen iller listesi şöyle: Bolu, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Ankara, Çorum, Kırşehir, Amasya, Yozgat, Sivas, Kayseri, Niğde, Nevşehir, Karaman, Kırşehir, Malatya, Maraş, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane ve Bayburt.

Ferit SEÇKİN / İçerik Editörü
ferit@sakinca.com
@ferit_seckin