Ali Ağaoğlu sokağa çıkma kısıtlamasını mı deldi? Ramazan Bayramında çekildiği iddia edilen tekne sefası görüntüleri tartışma yaratacak

Türkiye'nin konut imparatoru olarak lanse edilen Ali Ağaoğlu'nun sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği iddia edilen görüntüleri tartışma yaratacağa benziyor. 

Bu yıl mayıs ayına denk gelen Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı uygulanıp uygulanmayacağı sorusu gündemin ana konularından biriydi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yasak açıklaması ardından sokağa çıkma yasağı resmi olarak ilan edilmişti. Ancak Ali Ağaoğlu geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda  sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği iddia edilen görüntüleri kafalarda soru işareti bıraktı. 

Bu görüntüler bahsedildiği gibi Bayramda çekildiyse, 3 Mart 1954 doğumlu (66 yaşında) Ağaoğlu sokağa çıkma yasağını ihlal etmiş olacak. Eğer görüntüler bayramda çekilmediyse bu sefer de 65 yaş üstü kuralını ihlal etmiş olacak. 

Bilindği üzere hükümet 65 yaş üstüne sadece haftada 1 gün, (Pazar) ikamet ettikleri yerlerin yakınlarında yürüyüş mesafesinde gezmelerine müsade edilmişti. 

Görüntülerde Ağaoğlu ve beraberindekilerin tekneden indikten sonra zodiac ile iskeleye yanaştıkları gözlemlendi. Ayrıca Ağaoğlu ve beraberindekilerin ellerinde bavul olması dikkatlerden kaçmadı.

Söz konusu Bayramda çekildiği ve yasağın delindiği iddia edilen görüntüler karşısında bir soruşturma açılıp açılmayacağı merak konusu...

Serenay ÖZEL / İçerik Editörü
serenay@sakinca.com
@OzelSerenay (adsbygoogle = window.adsbygoogle || ).push({});