Fenerbahçe'de takımın kemik kadrosu belli oluyor... İşte takımda olacak isimler

Erol Bulut iki futbolcusu ile birlikte geliyor

Erol Bulut’un ısrarla takımda görmek istediği Bakasetas ve Caulker için Fenerbahçe, üç oyunculu bir takas teklifi yaptı. Akdeniz ekibi bir miktar da para talep etti.
Fenerbahçe’de göreve gelmesi an meselesi olan Teknik Direktör Erol Bulut, Alanya'dan öğrencileri Bakasetas ile Caulker'ın transferinde ısrarcı… Sarı-lacivertli yönetim de bu nedenle tüm şartları zorluyor. Alanyaspor'un istediği bonservis rakamlarını ödemeyecek olan Fenerbahçe, iki futbolcu için Zanka, Alper ve Mevlut Erdinç'i önerdi. 3 isim de Bulut tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmüyor.

Alanya, takası kabul etti ama bir miktar da para istiyor. Başkan Ali Koç'un bayram tatili sonrası Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bizzat görüşmesi bekleniyor.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || ).push({});

Caner’de bu hafta imzalıyor 

Fenerbahçe, Beşiktaş'a veda edecek olan Caner Erkin transferini bitirmeye yakın. Yönetim, hafta içinde bir kez daha masaya oturacağı tecrübeli sol kanat oyuncusuyla sözleşme imzalamak istiyor. Maddi konularda anlaşma sağlandığı ancak bonuslarla ilgili bazı ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

Gökhan ve Alpaslan da sırada
Beşiktaş’ın sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyen Gökhan Gönül, kararını “Ben Fenerbahçe’ye gidiyorum. Hakkınızı helal edin” sözleriyle bildirdi.
Göztepe’de oynayan Alpaslan ile de ilgilenen Fenerbahce futbolcunun 2022 yılına kadar anlaşması var. Yöneticiler bu transferi de tekas karşılığında bitirmek istiyor fakat federasyonun açıklayacağı limit oranını bekliyorlar.

Serenay ÖZEL / İçerik Editörü
serenay@sakinca.com
@OzelSerenay (adsbygoogle = window.adsbygoogle || ).push({});