Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Türkiye’de

Bekdikhan Yeni E-Serisi’nin Türkiye’de satışa sunulmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “‘Markanın Kalbi’ olarak da kabul edilen ve Türkiye’de büyük ilgiyle karşılanan E-Serisi Sedan, Mercedes-Benz tarihinin en yüksek satış adedine ulaşan modeli olarak öne çıkıyor. E-Serisi Sedan ile tüm dünyada yakalanan bu başarıyı, Türkiye’de de önceki yıllarda olduğu gibi sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Yeni E-Serisi Sedanın gerek tasarım, gerekse de teknoloji noktasında bir kez daha güncellendiğini söyleyen Bekdikhan, “Yeni E-Serisi’nin dinamik görüntüsüyle, heyecan uyandıran yenilikçi tasarımı kadar kaliteli ve nitelikli iç mekânıyla da dikkatleri üzerine çekeceğine inanıyoruz. E-Segmenti’ne adını veren E-Serisi modellerimiz Türkiye’de her zaman bu klasmanın en iyi tekliflerinden birini sunarak en fazla tercih edilen otomobillerinden oldu. Mevcut durumda Yeni E-Serisi Sedan’ın satışlarına başlarken kasım başında satışa çıkarmayı planladığımız Coupé ve Cabriolet seçenekleriyle de iddiamızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. dedi.


Yeni E-Serisi Sedan, 20 Ağustos itibarıyla E 200 d, E 220 d 4MATIC ve E 63 S 4MATIC+ motor seçenekleri ve Edition 1 paketiyle 754 bin 500 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor.

Serenay ÖZEL / İçerik Editörü
serenay@sakinca.com
@OzelSerenay (adsbygoogle = window.adsbygoogle || ).push({});