Fatih Terim ve Hasan Şaş'a büyük ceza geliyor

Dün gece oynanan Galatasaray Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor. Maçın ardından yaşanan olaylarda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın hakemi Fırat Aydınus'un yanına giderek bir şeyler söyledi. Yayıncı kuruluşa yansıyan görüntülerde Terim, Aydınus'a bağırırken görülüyor. Fatih Terim'in bu esnada hakem Aydınus'a tükürdüğü de iddia ediliyor. Maçın ardından A Spor ekranlarında açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, hakemin bu anları raporuna yazması durumunda Terim'in ağır bir ceza alabileceğini belirtmişti. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, Fenerbahçe müsabaka sonrası hakem Fırat Aydınus ve yardımcılarına yönelttiği ifadelerin temsilci raporlarında tam olarak yer alması tecrübeli teknik adamı ceza tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Fatih Terim'in gol öncesi yanlış olan taç atışı isyanıyla başlayarak üstlerine kadar uzanan sözleri hakem Fırat Aydınus, 4. hakem Özgür Yankaya ve müsabaka temsilcisi raporlarında yer aldı. 

HASAN ŞAŞ DA RAPORLARDA

Bu arada müsabaka sonrası Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş ile kulüp görevlilerin de temsilci raporlarında yer aldığı öğrenildi.

TERİM'İN AYDINUS'A SÖZLERİ

Karşılaşmanın ardından Fatih Terim hakem Fırat Aydınus'un yanına giderek taç pozisyonu için itirazda bulundu. Aydınus'a "Üç sahada var, 5 tane yukarıda var bir taç pozisyonunu göremiyorsunuz" şeklinde sitemde bulundu. (iha-aa)