Usta yazar Mehmet Şehirli yazdı... "Aklını başına topla Erol Hoca"

Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen Teknik Direktör Erol Bulut'a duyulan güven giderek azalmaya başladı. Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası Bulut için Gaziantep FK ve Başakşehir maçları kritik bir viraj haline geldi. Bu iki maçı kazanarak ya bay geçeceği haftaya rahat girecek ya da Erol Bulut'un sarı-lacivertli takımdaki geleceğiyle ilgili tartışmalar ciddi derecede patlama yapacak.
Erol Bulut’a teslim edilen kadroda yedeklerden bile şampiyonluğa oynayacak ilk 11 çıkarma kudretinde olan takımın, ‘9 futbolcumuz eksikti’ bahanesine sığınma hakkı yok. Çünkü Malatya karşısında eksikliği hissedilen şey oynamayan futbolcular değil, kazanma hırsı ve takımın kaybolan inancıydı.
Fenerbahçe’nin son yıllarda sayısız kere çok kötü oynadığı maçlara şahit olduk. Ama mücadele etmeyi bu kadar unutan bir Fenerbahçe görmedim. Sahada oynayan 11 futbolcu ve teknik heyet bu duruma tepki bile koyamadı ortaya. Nerede o coşku nerede o isyan ruhu! Maçın 5. dakikasında bile baskı kuramaz mı bir takım! İşte öyle bir Fenerbahçe vardı sahada. Kadıköy orta sahasıyla savunmasıyla yol geçen hanına dönmüş. Hangi büyük takım evinde üç maç kaybeder ve kaybederken de 9 gol yer?

Hafta içinde... YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN