5 Mayıs 2021 at yarışı tahminleri (5 Mayıs altılı ganyan tahminleri)

3. Koşu – (ALTILI GANYAN BU KOŞUDAN BAŞLAR): 1900 metrelik mesafeli kum pist üzerinde yapılacak bu koşuda; 3 – KURTULUŞBEY ve 5 – TUMBULKAVÇİNOĞLU sevdikleri pist ve mesafede, uygun grupta birinciliğe en yakın isimler olarak gördüğümüz safkanlardır.

3-5

4. Koşu: 1200 metrelik kısa mesafeli kum pist üzerinde gerçekleştirilecek bu yarışta; dikkatleri üzerine çeken 7 – GÖZDE OĞLUM ve en yakın takipçisi 9 – BAY ROSSI öncelikli olarak kurgularda yer almasını önereceğimiz safkanlardır.

Kilo dezavantajı bulunsa da uygun grupta sahaya çıkacak olan 4 – AĞIR ADAM‘ı ve bomboş kilosuyla etkili yarışlar çıkaran 13 – FREE POWER (10 ile eküri) geniş oyunlarda gözardı edilmemesini öneririz.

7-9 // 4-13

5. Koşu: KISA VADE-8 mücadeleden başarılı ikincilik ile ayrılan 1 – SHADOW MAN bu defa daha uygun grupta fotoyu önde geçmeye en müsait safkan konumunda olup, küçük kurgularda alternatif tek yazılabilir…

Eksik koşması halinde ise geniş kuponlarda yer alması taraftarı olduğumuz 7 – TATVAN BEYİ , 5 – KING OMER , 3 – ISTANBUL HOUSE ve 6 – OSMANİYE ÇOCUĞU‘nun hata affetmeyeceğini belirtmek isteriz…

1 // 7-5-3-6

6. Koşu: FIRAT ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KOŞUSU  1 – ROTA FINISH ve 5 – KUMLUBEL ikilisi burada eşit şans verilmesi gereken başlıca safkanlar olarak gözükmektedirler… 

1-5

7. Koşu: 4 – KRAL MİDAS‘ın koruduğu form durumunu göz önünde bulundurarak günün ilk bankosu olarak kuponlarda değerlendirebileceğinizi belirtmek isteriz.

4 TEK

8. Koşu: 1600 metre mesafeli kum pistte gerçekleştirilecek mücadelede;  2 – İLKAYOĞLU başarılı pilotu idaresinde bir kez daha sahaya çıkma avantajıyla, kazanmaya en yakın gördüğümüz isim olup günün bir diğer bankosu olarak önerimizdir.

2 TEK