Sosyal medya yıkıldı! Beşiktaş taraftarı isyanda

Sezonun ilk yarının son haftasına deplasmanda çıkan siyah-beyazlı takım, karşılaşmada kötü bir performans sergiledi ve ilk yarıyı 2-0 geride kapadı. İkinci yarıda Mustafa Pektemek'in golüyle umutlanan Beşiktaş, bu devrede de kalesini gole kapatamadı ve sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Ligde 5. kez mağlup olan Beşiktaş, sezonun ilk yarısını 7 galibiyet ve 5 beraberlik ilk yarıyı 26 puanda tamamladı. 

Üst üste üçüncü kez puan kaybı yaşadı 

Beşiktaş, Süper Lig'de üst üste üçüncü kez puan kaybı yaşadı.

Geride kalan iki haftada Aytemiz Alanyaspor (0-0) ve Trabzonspor (2-2) maçlarını berabere kapatan siyah-beyazlı takım, Kasımpaşa'ya ise 4-1 yenildi. Beşiktaş, son 3 haftada 7 puan yitirdi. 

Resmi maçlardaki galibiyet hasreti uzuyor 

Beşiktaş'ın resmi maçlardaki galibiyet hasreti ise 4 maça çıktı.

Süper Lig'de yaptığı 3 maçta iki beraberlik ve bir yenilgi alan siyah-beyazlılar, Avrupa'daki bir mücadeleyi ise mağlubiyetle tamamladı. 

5 sezon sonra ağır yenilgi

Siyah-beyazlı takım, 5 sezon sonra ağır bir yenilgi aldı.

Süper Lig'in 2012-2013 sezonunda deplasmanda Akhisarspor'a 4-1 yenilen Beşiktaş, 5 yıllık aranın ardından Kasımpaşa'ya aynı skorla mağlup oldu. 

Kasımpaşa karşısında puan kayıpları sürüyor

Beşiktaş, Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında yine istediğini elde edemedi.

Siyah-beyazlı takım, rakibiyle yaptığı ile yaptığı son 7 maçta beşinci kez puan kaybı yaşadı.

Bu süreçte rakibine 3 kez mağlup olan Beşiktaş, 2 maçı berabere tamamladı. Siyah-beyazlılar, söz konusu karşılaşmalarda iki kez kazanabildi.


Taraftar sosyal medyada isyan başlattı

Beşiktaş taraftarı alınan ağır mağlubiyet sonrasında, sosyal medyada isyan başlattı. Alınan ağır hezimet Beşiktaş taraftarını çıldırttı. Twitterda #ŞenolGüneşİstifa etiketini başlatan taraftar bugün Beşiktaş taraftarını sezon sonunda ise başkan Fikret Orman'ı istifaya çağırdı. İşte o mesajlardan bazıları...