CHP’Lİ BELEDİYELER TARIMSAL KALKINMA ZİRVESİ

CHP’li belediyelerin tarıma verdiği desteklerin değerlendirilmesi, kamuoyuna tanıtılması ve bundan sonraki yol haritasının belirlenmesi amacıyla “tarım zirvesi” düzenlendi.
Hazırlıkları uzun süredir devam eden “CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi” yarın İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde başladı. 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek zirvenin sloganı ise, “Tarımsal kalkınmada yeni politikalar, üretici odaklı çözümler” olarak belirlendi. Zirveye 160 CHP’li belediyenin yanı sıra, 300’ün üzerinde tarım kooperatifi katılacak. Belediyeler ve kooperatiflerin tarımsal ürünleri de fuar alanında kendileri için hazırlanan bölümlerde sergilenecek. Zirvede, belediyelerin tarımsal üretime verdiği katkılar ele alınacak ve partinin önümüzdeki süreçteki tarım programı somut olarak belirlendi.

Tarım Zirvesi Programı İçin Tıklayınız...

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla, CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ndeyiz. İktidara geldiğimiz zaman ÜRETEN TÜRKİYE’yi yeniden kuracağız." ifadelerini kullandı