Kılıçdaroğlu: Canan Kaftancıoğlu görevinin başındadır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu'nun siyasi parti üyeliğinin yargı kararı ile düşürülmesine tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, "Canan Kaftancıoğlu görevinin başındadır. İl başkanı olarak görev yapıyor. Canan Kaftancıoğlu'nu İstanbul İl Başkanı olarak yüreğimize yazmış vaziyetteyiz. Kimse endişe etmesin." ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle oldu:

Güvenlik güçlerine yumruk atmak, saldırmak doğru değil. Hele hele bir milletvekilinin yapması asla doğru değil. Kabul etmiyoruz.

Canan Kaftancıoğlu görevinin başındadır. İl başkanı olarak görev yapıyor. Canan Kaftancıoğlu'nu İstanbul İl Başkanı olarak yüreğimize yazmış vaziyetteyiz. Kimse endişe etmesin. Yapılan uygulamanın da adil bir uygulama olmadığını biliyoruz. Adaletsizliklere boyun eğmeyeceğiz. Adaletsizliklere boyun eğerseniz yeni adaletsizliklere kapı aralamış olursunuz. Canan hanım ne yaptı?