Domenec Torrent Galatasaray'dan Kaç Para Alacak? İşte cevabı

Burak Elmas'ın ardından Galatasaray Başkanı seçilen Dursun Özbek, Sportif Direktör Pasquale Sensibile'nin ardından Teknik Direktör Domenec Torrent'le de yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, Torrent ile yapılan sözleşmenin feshedildiği duyuruldu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Teknik Direktör Domènec Torrent Font ile yardımcıları Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julián Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay’ın sözleşmeleri Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından feshedilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Torrent'e ödeme yapacak mı?

Sarı-Kırmızılılar'ın Torrent ile yollarını ayırmasından sonra en çok merak edilen konu İspanyol çalıştırıcıya yapılacak ödeme oldu. Galatasaray yönetimi, Domenec Torrent ve yardımcılarının sözleşmesini haklı fesihle sonlandırdı. Şu an bir ödemenin yapılmayacağı belirtildi.

Torrent'in 1 aydır görevini yapmadığı belirtildi

Domenec Torrent ve ekibi, isterse konuyu yargıya taşıyabilir. Galatasaray yönetimi, Torrent ve ekibinin yaklaşık bir aydır görevini yerine getirmediğini belirterek haklı fesihle sözleşmeyi sonlandırdı.