Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde bu çadırda kalacak

Ziyaret kapsamında sabah uçakla Malatya'ya inen Kılıçdaroğlu, gün boyunca çadır kent ve konteyner kentlerde vatandaşlarla buluşacak. Öğleden sonra Doğanşehir'e geçecek olan Kılıçdaroğlu, akşam da Maraş'ın Nurhak ilçesine geçecek.

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın Medya Mahallesi programına bağlanan Ferit Demir, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den bilgi aldı.

Maraş'ta Yavaş, Hatay'da İmamoğlu eşlik edecek

Özel, "Faik Öztrak, Selin Sayek Böke, Seyit Torun, Veli Ağbaba, Mansur Yavaş eşlik ediyor. Malatya'nın esnafı, iş insanları, meslek odası mensupları, sendika başkanları, kanaat önderlerinden depremden sonra neler yaşandığı ve talepleri dinliyor. Masada altı kişi daha var, altı ittifak ortağının il başkanları bulunuyor. Millet İttifakı'nın takım anlayışını yansıtıyor. İttifak ortaklarımız eksiksiz olarak yanımızda. Yarın da Kahramanmaraş'ta Mansur Yavaş var. Hatay'da İmamoğlu eşlik edecek. İmamoğlu da Akşener'le birlikte Hatay'daki çadır kentleri geziyor olacak" dedi.

Geceyi çadırda geçirecek

Halktv.com.tr'de yer alan habere göre Kılıçdaroğlu geceyi depremzede vatandaşlarla birlikte çadırda geçirecek. Özgür Özel "Gece Nurhak'ta geçirilecek. Depremzede ne yiyorsa onu yiyecek, nasıl konaklıyorsa öyle konaklayacak. Sarayların Cumhurbaşkanı değil, gerekirse çadırkentin Cumhurbaşkanı'yla birlikteyiz" diye konuştu.