İzlanda Türkiye maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Maç saat kaçta? İzlanda Türkiye ilk 11 kadroları... İşte detaylar

Şenol Güneş yönetiminde 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ne harika bir başlangıç yapan ve Fransa'yı da  tarihi bir galibiyetle mağlup eden A Milli Takımımız, dördüncü maçında İzlanda'ya konuk oluyor.

EURO 2020 elemelerinde Cumartesi akşamı Fransa karşısında harika bir futbol oynayan ve 2-0'lık net bir skorla kazanmayı başaran A Milli Futbol takımımız bir diğer zor sınav olan İzlanda deplasmanına gidiyor. 4'te 4 hedefiyle karşılaşmaya çıkacak Milli takımda mutlak 3 puan hedefleniyor. Şenol Güneş ve öğrencileri maça oldukça motive olmuş durumdalar. Kritik karşılaşma öncesinde merak edilen konulardan biri ise 'İzlanda Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman' sorusu oldu. Biz de sabah.com.tr olarak bu sorunun yanıtını sizler için hazırladık. Türkiye İzlanda canlı yayın linki ve karşılaşma ile ilgili tüm detaylara bu başlık altından ulaşabilirsiniz…

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak olan karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek.

İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda oynanacak olan İzlanda - Türkiye maçını TRT 1 canlı yayınlayacak.

MİLLİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'İ

Türkiye'nin muhtemel 11'inde şu isimler yer alıyor;

Mert, Zeki, Merih, Kaan, Hasan Ali, Dorukhan, Ozan, Mahmut, Cengiz, Kenan, Burak

    Ferit SEÇKİN / İçerik Editörü
ferit@sakinca.com
@ferit_seckin