Ünlü fenomen çift için şok iddia! Ponzi sistemiyle 100 milyonu cukkalamışlar

Son günlerde herkesin gündeminde olan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından gelen son haber herkesi şoke etmiş durumda. Ünlü infulancer çift için dolandırıcılık iddiası. Çıkan iddialar adeta kan dondurdu! "Varböyletipler" hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşinin ponzi sistemiyle 100 milyon TL dolandırıcılık yaptığı öne sürüldü. İkiliden 5 gün haber alınamazken çiftin herkesi davet ettikleri bir ev partisi düzenledikleri ortaya çıktı.

ÜNLÜ FENOMEN ÇİFT İÇİN ŞOK İDDİA

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre; ünlü köşe yazarı Ayşe Arman'a röportaj veren Varböyletipler" hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşinin ponzi sistemiyle 100 milyon TL dolandırıcılık yaptığı iddia edildi

HEM DOLANDIRDILAR HEM DE PARTİ VERDİLER

Sosyal medya üzerinden bir çok mağdurun oluşu ile patlak veren dolandırıcılık olayında mağdurlar Talu'nun verdiği ev partisine de katıldıkları ortaya çıktı. Dolandırıcılık miktarının iler ki günlerde artacağı ve şikayetler üzerine polisin her yerde çifti aradıkları öğrenildi.

PONZİ NEDİR?

Ponzi sistemi, yatırımcılara önemli getiriler vaat edilen bir tür yatırım dolandırıcılığıdır. Yasa dışı olan bu sisteme katılan şirketler, tüm dikkatlerini yeni müşteriler çekmeye odaklar. Yeni girenler yatırım yaptıktan sonra, para toplanır ve orijinal yatırımcılara iade olarak ödeme yapmak için kullanılır.