Kerimoğlu, Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu’nun etkinliğinde halkla bir araya geldi

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu’nun Özgürlük Meydanı’ndaki etkinliğine Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu 'da katılarak etkinliğe katılanlara ''İBB Meclisi'ne sundukları projeyle ilgili bilgiler vererek en kısa zamanda İBB Meclisinde onaylanması için çalıştıklarını ve 1. derece deprem bölgesi olan ilçemizin kentsel dönüşüm planlarının siyaset üstü olması gerektiğini ve bunun için çalışmalara İBB hız verilmesi gerektiğini ifade etti''

Dr. Bülent Kerimoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu’nun Özgürlük Meydanı’ndaki etkinliğinde halkımızla bir araya geldik.Kentsel Dönüşüm bekleyen değerli Bakırköylülere İBB Meclisi’ne sunduğumuz projemizi anlattık.En kısa zamanda İBB Meclisi’nden onaylanması için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Etkinliğe katılım yağmur ve Koronavirüs nedeniyle kısıtlı olarak gerçekleşti
Etkinliğe Muhtarlar,Bazı Sivil Toplum Örgütleri,CHP İlçe Başkanı Av. Celal Sevinç,CHP Belediye Meclis üyeleri Tarkan Ellergezen,Arzu Gezent,Emel Tığlı,Şebnem Yükeb,Nebahat Civan,Umut Yenic,Ali Türkoğlu,Mahir Çelik katıldılar.

Ferit SEÇKİN / İçerik Editörü
ferit@sakinca.com
@ferit_seckin (adsbygoogle = window.adsbygoogle || ).push({});