14 Ağustos İngiltere Premier Ligi iddaa tahminleri

Hasret bitti futbol başladı. İngiltere Premier Ligi açılış maçında Brentford evinde Arsenal'i 2-0 yenerek galibiyetle başladı. Ekibimiz sizler için en değerli İngiltere Premier Ligi maçlarını ön plana çıkardı. İşte İngiltere Premier Ligi iddaa tahminleri

Manchester United - Leeds United: Asya, Avrupa ve Balan borsasında ev sahibi ekibe çok büyük yüklenme yok. Ancak maçın üst bitmesine yönelik ciddi bir beklenti var. Öncelik karşılıklı gollerin denenmesini öneriyoruz.
Tahmin: KG VAR
Hava durumu: 19 derece ve açık

Chelsea - C.Palace: Ev sahibi ekip sezonu kupayla açtı. Sonuç oldaklı oyunları onları istediklerine kavuşturuyor. Kupa zaferi sarhoşluğunu yaşamazlar. Chelsea galibiyeti ve 1.5 üstü tercihi birleştirlebilir.
Tahmin: MS1 Tahmin2: Chelsea 1.5 üstü atar

Leicester City - Wolverhamton: Premier Ligde son yıllarda başarılı işler çıkaran ev sahibi ekip nasıl başlangıç yapacak merak konusu. Rakip de lige iyi başlamak isteyecektir. 2.5 gol atlı barajında bir maç geçeceğini düşünüyoruz.
Tahmin: 2.5 Alt
Hava durumu: 21 derece ve açık

Tottenham - M. City: Gecenin en keyifli maçı olacak. Her iki takım da iyi bir başlangıç yaparak lige merhaba demek istiyor. Ev sahibi ekipte motivasyon en üst seviyede. Karşılıklı goller denenir.
Tahmin: KG Var
Hava durumu: 24 derece ve açık