Gazapizm çoşturdu Halil Sezai duygulandırdı

Yüzlerce hayranın katıldığı konserde, 'Bırak Öyle Kalsın', 'Memleketsiz','Pusula' gibi sevilen şarkılarını söyleyen Gazapizm, enerjisiyle sevenlerini coşturdu. Son olarak 'Heyecanı Yok' parçasını bir kez daha söyleryen Gazapizm, "Çok güzel bir geceydi ama şimdi veda vakti. Başka zaman başka bir yerde görüşmek üzere. Sizleri seviyorum" diyerek sevenlerine veda etti.
 

Halil Sezai "İsyan" Dedirtti
Sevilen duygusal şarkılarıyla milyonların sevgisini kazanan ünü şarkıcı Halil Sezai, İstMarina Jolly Joker'de açılış konserini yapan Gazapizm'den sonra sahneyi devir aldı. Alkışlar eşliğinde sahneye gelen ünlü şarkıcı hayranlarını  'Yangın Var' şarkısı ile selamladı. İstMarina Jolly Joker sahnesine ikince kez çıktığını belirten şarkıcı Halil Sezai " Bu gün bu sahneye ikinci gelişim. İlk geldiğimde de aynı kalabalıkla karşılaştım.Hepiniz hoş geldiniz, iyi ki geldiniz. " ifadelerinde bulundu.  

Hafızalara kazınmış şarkılarını sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan okuyan Halil Sezai hayranlarının 'İsyan' parçasını bir kez daha istemesi üzerine sevenlerini kırmayarak aynı şarkıyı ikinci kez okudu. Yaklaşık iki saatlik performansının ardından sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Halil Sezai, alkışlar eşliğinde konserini sonlandırdı.