İstanbul'da durdurulan taksici polisi şoke etti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Fatih'te taksilere yönelik denetim yaptı. Denetim sırasında kısa mesafe yolcu almayan, yolcu seçen ve taksimetre açmayan sürücülere ceza yazıldı. Denetimler sırasında emniyet kemeri takmayan yolculara da ceza yazıldı. Denetimde 40 bin liralık ceza kesilirken 5 otomobil trafikten men edildi.

Polis ekiplerinin durdurmaya çalıştığı bir taksi sürücüsü denetim noktasından kaçmak istedi. Ekipler tarafından durdurulan taksinin sürücüsü B. T.'nin ehliyetine 2081 yılına kadar el konulduğu öğrenildi.

B. T.'ye 'Ehliyetsiz araç kullanma', 'Dur ihtarına uymama' suçlarından 21 bin lira ceza kesildi. B. T.'nin aracı da trafikten men edilerek otoparka çekildi.

<div class="content-text " "="" style="box-sizing: border-box; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 1.2rem; margin-bottom: 1.875rem; line-height: 1.4; font-family: &quot;Roboto Condensed&quot;, sans-serif;">

Sivil Trafik Polis Ekiplerinin kontrol noktasında kaçmaya çalışan B. T., "Normal trafik vardı. Başka bir şey. Ama evraklarım eksik olduğu için. Sonra dur dedi durdum zaten." dedi.