İSTANBUL'DA SİS NEDENİYLE ÇOK SAYIDA VAPUR SEFERİ YAPILAMIYOR

İstanbul'da gece boyunca ara ara etkisini gösteren sis, Anadolu Yakası'nda bazı ilçelerde sabahın erken saatlerinde hayatı olumsuz yönde etkilemeyi sürdürüyor. D-100 Karayolu'nda yoğun şekilde görülen sisin, görüş mesafesini de düşürdü. Özellikle Kartal ve Pendik'te, D-100 Karayolu'nda yoğun sis nedeniyle sürücüler kontrollü ve yavaş şekilde ilerledi. 

İSTANBUL'da etkili olan sis nedeniyle çok sayıda vapur seferinin yapılamadığı bildirildi. İstanbul Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamaya göre sisten kaynaklı hava muhalefeti nedeniyle yapılamayan seferler şöyle; Beykoz-Sarıyer, Sarıyer-Kadıköy,Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer, Maltepe-Adalar, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu(Ring), Bostancı-Karaköy-Kabataş, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş,Küçüksu-İstinye, Üsküdar-Aşiyan, Rumeli Kavağı-Eminönü, Anadolu Kavağı-Üsküdar, Çengelköy-İstinye.(DHA)

SİS NEDENİYLE 48 UÇUŞ İPTAL EDİLDİ 

İSTANBUL'DA beklenen yoğun sis MADKOM(meteorolojik acil durum komitesi ) kararınca Anadolujet'in Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı 48 seferi iptal edildi.