İşte yılın ilk bebekleri

Şanlıurfa'da, yılın ilk bebeği 'Fevzi' oldu Abdurrezzak Öden’in eşi Derya Öden, akşam saatlerinde doğum sancıları tutunca, yakınları tarafından Şanlıurfa Doğum Hastanesi'ne getirildi. İlk çocuğuna hamile olan Derya Öden, saatler 00.02'yi gösterdiğinde, 2 kilo 660 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Çocuğunun sağlıklı olarak dünayaya geldiği için mutlu olduğunu söyleyen anne Derya Öden, "Benim ilk çocuğum yeni yılda dünyaya gelmesi beni çok mutlu etti. Bebeğimize amcasının ismi Fevzi ismini vereceğiz" dedi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ise yeni yılın ilk bebeğine altın takarak aileye mutluluklar diledi. 

Adana'da yılın bebeği 'Masal' Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ayşe-Emrah çelik çiftinin bebekleri yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya geldi. Sezaryen ile 3 kilogram doğan kız bebeğe ‘Masal’ ismi verildi. Eşinin inşaat ustası olduğunu belirten Ayşe Çelik, çok mutlu ve heyacanlı olduğunu belirterek, "2'inci bebeğimi kucağıma aldım. Şehir Hastanesi'nden çok memnun kaldım. Hepsi çok güzel ilgilendi. Bebeğimizin ismini Masal koyduk" dedi.
 

Bakan Koca: Hatay'da yeni yılın ilk bebeği doğdu Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hatay Defne Devlet Hastanesi'nde yeni yılın ilk bebeği doğdu. Fethiye ve Adem çiftini yürekten kutluyor, çocuklarının ülkemize ve insanlığa hayırlı bir evlat olarak yetişmesini diliyoruz. Nice nice yeni yıllar göresin Muhammet Talha bebek" dedi.