İzleyiciler ilk gününe gitti! Yargı dizisinin Yunan uyarlamasından ilk kareler!

Geçen kış sezonunun en başarılı yapımlarından biri olan Yargı, her bölümüyle fırtınalar estirmiş, gündem yaratmıştı. Reytinglerde çok başarılı olan ve pazar akşamının hakimi TRT 1 dizisi Teşkilat’ı yerinden eden Yargı, çarpıcı senaryosuyla tüm Türkiye’yi esir aldı.

YAZARI YUNAN UYARLAMASININ ÇEKİLECEĞİNİ DUYURMUŞTU 

Yargı’nın sürükleyici hikayesi şimdi de Yunan televizyon izleyicilerini etkisi altına alacak. Yargı’nın Yunan versiyonunun çekileceği kısa süre önce dizinin senaristi Sema Ergenekon tarafından duyurulmuştu. Yargı’nın Yunan versiyonu için çalışmalar hızla sürerken ilk tanıtım filmi de gelmişti. Dizinin eylül ayında ANT 1 kanalında gösterileceği duyurulmuştu. Yargı’nın Yunan versiyonunun çekimleri son hız devam ediyor. Setten ilk fotoğraflar geldi. Bu fotoğraflar görenlere Yargı’nın ilk günlerini hatırlattı.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimler yer alıyor.

Ay Yapım imzalı dizinin hikayesi şöyle: Ilgaz dürüstlük, onur, saygı gibi bütün ilkeleri babasından öğrenmiş ve benimsemiştir. Ceylin ise gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır ve mesleğini kendi kurallarına göre yapar. Ceylin ve Ilgaz, bu yüzden büyük bir çatışma yaşar, karşı karşıya kalırlar. Kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde bulacaklardır.