Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi!

2021-22 sezonunu rekorlar kırarak şampiyon tamamlayan Trabzonspor , yeni sezonda yarıştığı her kulvarda hüsran tablosu yaşıyor. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nden elenerek yoluna Konferans Ligi’nde devam eden bordo-mavililer, Süper Lig ’de de dalgalı bir tablo çiziyor. İç sahada 32 maçlık yenilmezlik serisi bulunan, deplasmanda ise 100 gündür kazanamayan ve son olarak Corendon Alanyaspor ’a 5-0’lık tarihi bir yenilgi yaşayan bordo- mavililer sancılı bir süreçten geçiyor.

Deplasmanda son olarak 8’inci haftada oynanan Yukatel Kayserispor karşısında 2-1 galibiyet alan bordo mavililerin, deplasmanda zafer hasreti 100 günü geçti. Bu sezonun ilk yarısında oynadığı 6 deplasman maçının 4’ünü kaybeden ve kalesinde 21 gol gören Trabzonspor, geçen sezonun tamamında dış sahada 3 mağlubiyet almış ve kalesinde toplam 19 gol görmüştü.

İlk yarıdaki kötü gidişatı durdurmak isteyen Abdullah Avcı’nın ikinci yarıdaki oyuncu değişikliği hamleleri de yenilgiyi önleyemedi. Teknik adamın ‘her oyuncuyu kendi mevkiinde oynatacağız’ sözlerini hatırlatan taraftarlar, Marc Bartra’nın kulübede bekletilip yerine Gbamin’in oynatılmasını eleştirdi.

Başakşehir maçında takımın başında olacak Abdullah Avcı'nın olası mağlubiyet sornası istifa edeceği konuşuluyor