TRT Spor'un Spor Manşet Yorumcusu Cem Dizdar kanaldan ayrıldı! İşte nedeni...

Futbolda 2023-24 sezonu önümüzdeki hafta başlayacak. Avrupa kupalarında sahaya inen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşitaş ve Adana Demirspor resmi maçlara başlamıştı. Trendyol Süper Lig ile birlikte diğer takımlar da siftahı yapacak. Kulüplerde olduğu kadar futbol medyasında da önemli gelişmeler yaşanıyor.

Transferde iki büyük damga vurdu

Kulüpler, yaz transfer döneminde çok yoğun şekilde transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sezona damga vurması beklenen transferlerine Beşiktaş ve Trabzonspor da karşılık vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Cem Dizdar TRT Spor'dan ayrıldı

Futbol kulüplerinde olduğu gibi futbol medyasında da transferler veya ayrılıklar söz konusu. Bunlardan biri de TRT Spor'da gerçekleşti. Yıllardır Serkan Yetkin'in moderatörlüğünde "Spor Manşet" programında yorumculuk yapan ünlü gazeteci Cem Dizdar ayrıldı. Dizdar, ekonomik koşullarda yönetimle anlaşamadığı için yollarını ayırdığı öğrenildi.

İddialara göre Cem Dizdar'ın 3 Temmuz ile ilgili söylemleri de kanaldan ayrılmasının gerçekleştiği iddialar arasında 

 

Cem Dizdar: "Siz benden daha iyi biliyorsunuz. 30 yılda Galatasaray geriden gelip nasıl Fenerbahçe'nin önüne geçerken önemli tarihsel bir şey oluyor ne oluyor?

Yanlış transferler mi ?
Anelka mı ?
Ortega mı ?
Zico mu ?

3 Temmuz oluyor. Atlamayın oraları atlarsanız…

— FenerKolik (@fenerkolikorg) August 1, 2023