Ümit Özdağ kararını açıkladı: 28 Mayıs'ya yapılacak seçimde Kılıçdaroğlu'na oy verin

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün saat 11.00'de Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ortak basın açıklaması düzenliyor. Özdağ'ın hangi ittifakı destekleyeceğini açıklaması beklenirken Twitter'dan dikkat çeken paylaşım geldi: "Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım."

Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile kamera karşısına geçti.

Açıklamaya saatler kala Ümit Özdağ'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. CHP Gençlik Kolları'nın duvarlara "Suriyeliler gidecek" yazdığı görüntüleri alıntılaya Özdağ, "Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" demişti.

Özdağ'ın açıklamaları şöyle:
13 milyon sığınmacı ile ekonomisini ve güvenliğini doğru bir çizgiye oturtamaz
Türk halkından Zafer Partisi olarak destek istedik. Partimizin yeni kurulmuş olması, medyadaki ambargo vatandaşa yeteri kadar erişmemizi engelledi.

Birinci turun sonunda ortaya çıkan siyasi görnünüm iki adyaın ikinci bir yarış için vatandaşın önüne gideceği şeklinde.

Numan Bey ile görüştük. Sorduk, Anlattıkları şey Sığınmacıların vatanlarına dönmesini içermiyordu.
Fikir birliğine vardık. Zafer PArtisi olarak sayın Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci turda destekleme kararı verdik.

Birinci turda Cumhur İttifakı'na oy vermiş, Ata İttifakı'na oy vermiş seçmenlere çağrımız: Eğer annelerinizden babalarınızdan aldığınız Türkiye'yi çocuklarınıza devretmek istiyorsanız, kızınız sokağa çıktığında endişelenmek istiyorsanız 28 Mayıs'ya yapılacak seçimde Kılıçdaroğlu'na oy verin.

Zafer Partisi'nde kritik görüşme....
Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ konuşuyor.#sondakika #çarşamba https://t.co/cqX3cZcrOV

— Sakınca Haber (Sondakika) (@SakincaHaber) May 24, 2023