Ümraniyespor - Galatasaray Maçını Canlı İzle

2022/23 Süper Lig sezonu başladı. 3. haftasında olacak olan Ümraniyespor - Galatasaray, maçı merak edilmeye başlandı. Zorlu karşılaşmayı canlı izle ve maç linki gibi aramalar sıklaşmaya başladı. İşte  Ümraniyespor - Galatasaray maçına dair merak edilen detaylar...  

CANLI SKOR: Ümraniyespor 0-1 Galatasaray Ümraniyespor- Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan maç saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını ise Samet Çavuş ile Ata Yıldırım yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak. Ümraniyespor - Galatasaray maçı yayıncı kuruluş beIN Sports'dan canlı yayınlayacak.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Pedro'nun golleri

Ümraniyespor-Galatasaray! İşte 11'ler Ümraniyespor: Serkan Kırıntılı, Serkan Göksu, Allyson, Tomi, Ermir, Oğuz, Mrsic, Durel, Onur, Alex, Adel Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Aanholt, Oliveira, Torreira, Emre Akbaba, Yunus, Kerem, Seferovic Ümraniyespor Galatasaray maçı eksik ve cezalılar

Ev sahibi Ümraniyespor'da eksik oyuncu bulunmuyor.

Galatasaray'da sakatlığı süren Dubois'in yanı sıra dün sakatlık geçiren Fredrik Midtsjö'nun maç kadrosunda olması beklenmiyor.

Fredrik Midtsjö şoku!

Galatasaray'da sakatlık şoku yaşanıyor. Giresunspor maçında darbe alan Fredrik Midtsjö Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek. 

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ