Galatasaray, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.03.2023 - 15:22, Güncelleme: 09.03.2023 - 15:22
 

Galatasaray, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 25'inci haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman topla ve ısınma ile başladı. İdman, üç grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, savunma ve hücum çalışması ile sona erdi. Sarı-kırmızılılar, yarın saat 17.00’da yapacağı idmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamlayacak.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 25'inci haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman topla ve ısınma ile başladı. İdman, üç grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, savunma ve hücum çalışması ile sona erdi.

Sarı-kırmızılılar, yarın saat 17.00’da yapacağı idmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.