Hatayspor, Alanya hazırlıklarını tamamladı

Spor 26.08.2023 - 18:09, Güncelleme: 26.08.2023 - 18:09
 

Hatayspor, Alanya hazırlıklarını tamamladı

HATAYSPOR, Süper Lig'in 3. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde gerçekleşen ve 1 saat süren idmanda hava topu ve taktik çalışması yapıldı. Maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Atakaş Hatayspor, bugün saat 18.30’da hava yoluyla maçın oynanacağı Alanya’ya hareket edecek. Atakaş Hatayspor’un Alanyaspor’a konuk olacağı karşılaşma yarın saat 21.45’te başlayacak. (DHA)    

HATAYSPOR, Süper Lig'in 3. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde gerçekleşen ve 1 saat süren idmanda hava topu ve taktik çalışması yapıldı. Maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Atakaş Hatayspor, bugün saat 18.30’da hava yoluyla maçın oynanacağı Alanya’ya hareket edecek. Atakaş Hatayspor’un Alanyaspor’a konuk olacağı karşılaşma yarın saat 21.45’te başlayacak. (DHA)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.