Hindistan'da fabrikada patlama: 5 ölü, 6 yaralı

Dünya 12.04.2025 - 21:42, Güncelleme: 12.04.2025 - 21:42
 

Hindistan'da fabrikada patlama: 5 ölü, 6 yaralı

HİNDİSTAN'ın kuzeybatısındaki Maharashtra eyaletinde bulunan fabrikada meydana gelen patlamada en az 5 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralandığı bildirildi.
  Olay, dün geç saatlerde Nagpur bölgesindeki ‘MMP Alüminyum Endüstrileri’ fabrikasında meydana geldi. Şiddetli patlamanın ardından fabrikada büyük bir yangın çıktı. Yetkililer, 3 işçinin olay yerinde yaşamını yitirdiğini, ağır yaralanan 2 kişinin ise bugün tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybettiğini bildirdi. Yaralı 6 işçinin tedavisi ise yerel hastanelerde sürüyor.   Olayın kesin nedenine ilişkin incelemenin sürdüğü kaydedildi.
HİNDİSTAN'ın kuzeybatısındaki Maharashtra eyaletinde bulunan fabrikada meydana gelen patlamada en az 5 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

 

Olay, dün geç saatlerde Nagpur bölgesindeki ‘MMP Alüminyum Endüstrileri’ fabrikasında meydana geldi. Şiddetli patlamanın ardından fabrikada büyük bir yangın çıktı. Yetkililer, 3 işçinin olay yerinde yaşamını yitirdiğini, ağır yaralanan 2 kişinin ise bugün tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybettiğini bildirdi. Yaralı 6 işçinin tedavisi ise yerel hastanelerde sürüyor.

 

Olayın kesin nedenine ilişkin incelemenin sürdüğü kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.