Son Dakika... Ankara’da sağlık çalışanlarına saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı!

Dünya 23.09.2020 - 02:48, Güncelleme: 23.09.2020 - 02:48
 

Son Dakika... Ankara’da sağlık çalışanlarına saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı!

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralılardan birinin hayatını kaybettiği haberi üzerine hasta yakınları hastane acilindeki sağlık personeline saldırmıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da acil servisteki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek "Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız" açıklaması yaptı.
Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen yaralılardan birinin hayatını kaybettiği haberi üzerine hasta yakınları hastane acilindeki sağlık personeline saldırmıştı. Hastaneden aktarılan görüntülerde sağlık çalışanlarının kendilerini bir bölüme kapatarak kapıyı tutmaya çalıştığı görülmüştü. O anlarda kapının zorlandığı, dışarıdan bağırışların geldiği görüntülere yansımıştı. SORUŞTURMA BAŞLATILDI Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı duyurdu. Başsavcılığın açıklamasında “Bazı basın yayın kuruluşlarında yayınlanan Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik eylemleri içeren görüntüler ihbar kabul edilerek şüpheliler hakkında derhal soruşturma başlatılmıştır” denildi. “ÜZGÜN VE KONUNUN TAKİBİNDE KARARLIYIZ” Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, acil servisteki sağlık çalışanlarını ziyaret etti.   Sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili paylaşım yapan Bakan Koca, “Emniyet güçlerimizce incelenen kamera kayıtları, arkadaşlarımızın beyanı olayın ciddiyetini ortaya koymuştur. Cumhuriyet Başsavcılığımız süreci başlatmıştır. Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız” dedi. Erdem TALAYHAN / İçerik Editörü erdem@sakinca.com @sakinca_dunya      (adsbygoogle = window.adsbygoogle || ).push({});
Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralılardan birinin hayatını kaybettiği haberi üzerine hasta yakınları hastane acilindeki sağlık personeline saldırmıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da acil servisteki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek "Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız" açıklaması yaptı.

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen yaralılardan birinin hayatını kaybettiği haberi üzerine hasta yakınları hastane acilindeki sağlık personeline saldırmıştı.

Hastaneden aktarılan görüntülerde sağlık çalışanlarının kendilerini bir bölüme kapatarak kapıyı tutmaya çalıştığı görülmüştü.

O anlarda kapının zorlandığı, dışarıdan bağırışların geldiği görüntülere yansımıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı duyurdu. Başsavcılığın açıklamasında “Bazı basın yayın kuruluşlarında yayınlanan Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik eylemleri içeren görüntüler ihbar kabul edilerek şüpheliler hakkında derhal soruşturma başlatılmıştır” denildi.

“ÜZGÜN VE KONUNUN TAKİBİNDE KARARLIYIZ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, acil servisteki sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

 

Sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili paylaşım yapan Bakan Koca, “Emniyet güçlerimizce incelenen kamera kayıtları, arkadaşlarımızın beyanı olayın ciddiyetini ortaya koymuştur. Cumhuriyet Başsavcılığımız süreci başlatmıştır. Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız” dedi.

Erdem TALAYHAN / İçerik Editörü
erdem@sakinca.com
@sakinca_dunya
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.