Adıyaman'da 4,1 büyüklüğünde deprem

Güncel 27.02.2023 - 21:18, Güncelleme: 27.02.2023 - 21:18
 

Adıyaman'da 4,1 büyüklüğünde deprem

AFAD verilerine göre Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın paylaştığı verilere göre Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, 19.16 saatinde meydana gelirken derinliği de 7.3 km olarak ölçüldü.
AFAD verilerine göre Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın paylaştığı verilere göre Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem, 19.16 saatinde meydana gelirken derinliği de 7.3 km olarak ölçüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.