Bandırma’da sahildeki kayalıklar arasında ceset bulundu

Asayiş 05.05.2025 - 17:07, Güncelleme: 05.05.2025 - 17:07
 

Bandırma’da sahildeki kayalıklar arasında ceset bulundu

BALIKESİR’in Bandırma ilçesinde sahile vurmuş ceset bulundu. Tanınmaz haldeki ceset, kimlik tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Bandırma’da dün akşam saatlerinde sahilde yürüyenler, dalgakırandaki kayalıklar arasında hareketsiz halde yatan kişiyi fark edip, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Uzun süre denizde kaldığı tahmin edilen ve tanınmaz halde olan cinsiyeti belirlenemeyen ceset, kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. (DHA)
BALIKESİR’in Bandırma ilçesinde sahile vurmuş ceset bulundu. Tanınmaz haldeki ceset, kimlik tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Bandırma’da dün akşam saatlerinde sahilde yürüyenler, dalgakırandaki kayalıklar arasında hareketsiz halde yatan kişiyi fark edip, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Uzun süre denizde kaldığı tahmin edilen ve tanınmaz halde olan cinsiyeti belirlenemeyen ceset, kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.