Çağlayan'da avukatlara müdahale

Gündem 23.03.2025 - 00:32, Güncelleme: 23.03.2025 - 00:32
 

Çağlayan'da avukatlara müdahale

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 91 kişinin, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmesinin ardından adliyenin önünde toplanan ve içeri girmek isteyen avukatlara, polis ekipleri müdahale ediyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik 'yolsuzluk' ve 'terör' soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 91 kişi emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. İmamoğlu'nun adliyeye getirilmesinin ardından  İstanbul Adliyesi önünde toplanan çok sayıda avukata içeri girmek istedi. Adliyeye girmek isteyen avukatlara, polis ekipleri müdahale etti.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 91 kişinin, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmesinin ardından adliyenin önünde toplanan ve içeri girmek isteyen avukatlara, polis ekipleri müdahale ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik 'yolsuzluk' ve 'terör' soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 91 kişi emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

İmamoğlu'nun adliyeye getirilmesinin ardından  İstanbul Adliyesi önünde toplanan çok sayıda avukata içeri girmek istedi. Adliyeye girmek isteyen avukatlara, polis ekipleri müdahale etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.