Dijital sanat girişimciliği programı “D-Art House” için her şey hazır

Kültür-Sanat (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.06.2022 - 14:31, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:31
 

Dijital sanat girişimciliği programı “D-Art House” için her şey hazır

Dijital sanat temelli kreatif fikirleri girişime dönüştürmek isteyenler için tasarlanmış D-Art House ücretsiz eğitim programı, başvuru kabul etmeye başladı.
  Türkiye’de giderek gelişen yaratıcı endüstriler ve kültür endüstrileri yeni yaratıcı yeteneklere ve girişimcilere ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyaca yanıt vermeyi amaçlayan D-Art House, adaylar arasından seçilecek 60 kişiye eğitim vererek alandaki bilgi birikimlerinin üst düzeye çıkarılmasında ve bu sayede kreatif endüstriler alanında üretmeyi planladıkları işlerde ileri seviyeye gelmelerinde katkı sağlamayı hedefliyor. KATILIMCILAR ESER VE FİKİRLERİNİ SANAL BİR GALERİDE POTANSİYEL YATIRIMCILAR İLE BULUŞTURACAK Gençlerin kültür endüstrileri alanında girişim yapmalarının teşvik edilmesinde rol oynayacak eğitim, adaylar arasından seçilen ve kreatif endüstriler alanında ürettikleri fikirleri hayata geçirecek katılımcıları oluşturulan sanal bir galeri aracılığı ile ulusal ve uluslararası sektör temsilcileri ile buluşturacak. KATILIMCILARA DİJİTAL SANATTA MARKA, PATENT, TELİF VE SATIŞ YÖNTEMLERİNE (NFT) DAİR DONANIM KAZANDIRACAK Sanal bir sergi ile sonlanacak 170 saatlik eğitim Temel Tasarım Prensipleri, Yapım Teknikleri, Reklam ve Yaratıcılık, Oyun Tasarımı ve Oyunlaştırma, Dijital Sanatta Marka/Patent/Telif, Dijital Sanat Üretim ve Satış Yöntemleri (NFT, Blockchain) modüllerinden oluşmaktadır.  “GELECEK GENÇLERİN” PROJESİ KAPSAMINDA DESTEKLENİYOR Program 18-29 yaş arası tüm katılımcılar için uygun olup sanal sergide dikkat çekici eser veya fikir üretimi yapan 2 katılımcı Berlin International University’e giderek çalışmalarını uluslararası alanda pazarlamaya hak kazanacak.  
Dijital sanat temelli kreatif fikirleri girişime dönüştürmek isteyenler için tasarlanmış D-Art House ücretsiz eğitim programı, başvuru kabul etmeye başladı.

 

Türkiye’de giderek gelişen yaratıcı endüstriler ve kültür endüstrileri yeni yaratıcı yeteneklere ve girişimcilere ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyaca yanıt vermeyi amaçlayan D-Art House, adaylar arasından seçilecek 60 kişiye eğitim vererek alandaki bilgi birikimlerinin üst düzeye çıkarılmasında ve bu sayede kreatif endüstriler alanında üretmeyi planladıkları işlerde ileri seviyeye gelmelerinde katkı sağlamayı hedefliyor.


KATILIMCILAR ESER VE FİKİRLERİNİ SANAL BİR GALERİDE POTANSİYEL YATIRIMCILAR İLE BULUŞTURACAK


Gençlerin kültür endüstrileri alanında girişim yapmalarının teşvik edilmesinde rol oynayacak eğitim, adaylar arasından seçilen ve kreatif endüstriler alanında ürettikleri fikirleri hayata geçirecek katılımcıları oluşturulan sanal bir galeri aracılığı ile ulusal ve uluslararası sektör temsilcileri ile buluşturacak.


KATILIMCILARA DİJİTAL SANATTA MARKA, PATENT, TELİF VE SATIŞ YÖNTEMLERİNE (NFT) DAİR DONANIM KAZANDIRACAK


Sanal bir sergi ile sonlanacak 170 saatlik eğitim Temel Tasarım Prensipleri, Yapım Teknikleri, Reklam ve Yaratıcılık, Oyun Tasarımı ve Oyunlaştırma, Dijital Sanatta Marka/Patent/Telif, Dijital Sanat Üretim ve Satış Yöntemleri (NFT, Blockchain) modüllerinden oluşmaktadır.


 “GELECEK GENÇLERİN” PROJESİ KAPSAMINDA DESTEKLENİYOR


Program 18-29 yaş arası tüm katılımcılar için uygun olup sanal sergide dikkat çekici eser veya fikir üretimi yapan 2 katılımcı Berlin International University’e giderek çalışmalarını uluslararası alanda pazarlamaya hak kazanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.