Fenerbahçe'de sportif direktör Mario Branco ile yollar ayrıldı
Fenerbahçe'de sportif direktör Mario Branco ile yollar ayrıldı
FENERBAHÇE Kulübü, sportif direktör Mario Branco ile yolların ayrıldığını açıkladı.
Fenerbahçe'de 2022 yılında futbol operasyon direktörü olarak göreve başlayan Mario Branco, 2023 yılında ise sportif direktör olmuştu. Sarı-lacivertli ekip, 3 yıldır görev yapan Mario Branco ile yollarını ayırdı.
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:
"14 Haziran 2022 tarihinde Futbol Operasyonu Direktörü olarak Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesine katılan, 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren ise Sportif Direktörlük görevini üstlenen Sayın Mario Branco ile yollarımız ayrılmıştır.
Sayın Branco, görev süresi boyunca 2023–2024 ve 2024–2025 sezonlarında Futbol A Takımımızın kadro planlamasından transfer süreçlerine, sezon içi organizasyonların yönetiminden teknik yapının şekillendirilmesine kadar birçok alanda futbol şubemize önemli katkılarda bulunmuştur.
Kendisine Kulübümüze sunduğu hizmetler için teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz."
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.