Bakan Göktaş, kadın kooperatifinde hamur açtı
Bakan Göktaş, kadın kooperatifinde hamur açtı
AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzincan'da açılışını yaptığı kadın kooperatifinde incelemelerde bulunup, gözleme hamuru açtı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Aktaş, Erzincan Valiliği ziyaretinden sonra Başbağlar Mahallesi'ndeki Hünerli Eller Kadın Kooperatifi hizmet binasının açılışına katıldı. Vali Hamza Aydoğdu, AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman, Belediye Başkanı Bekir Aksun ile davetlilerin katıldığı törende; kooperatif binasının kurdelesini kesen Göktaş, çok kıymetli bir yerin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Kadın kooperatifinin Erzincan'ın yöresel ürünlerini tanıtan öncü kuruluşlardan birisi olacağını belirten Göktaş, görev alan kadınlara teşekkür etti. Açılış sonrası kooperatifi gezerek yöresel ürünler hakkında bilgi alan Bakan Göktaş, gözleme yapılan alanda oklavayla hamur açtı. Bir taraftan hamur açan Göktaş, bir taraftan da gözlemenin özellikleriyle ilgili bilgi aldı. Gözleme ocağının başına da geçen Göktaş, pişip pişmediklerini kontrol etti. Bir süre kadınlarla sohbet eden Göktaş, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
AK PARTİ VE BELEDİYEYİ ZİYARET
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, açılış sonrası AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Alpay Kabadayı ve yöneticilerle görüşen Bakan Göktaş, Erzincan Belediyesi'ne geçti. Başkan Bekir Aksun ve çalışanlar tarafından karşılanan Göktaş, Şeref Defteri'ni imzaladı. Göktaş, Başkan Aksun'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Göktaş, Erzincan programını tamamladıktan sonra Tunceli'ye gidecek.
BAKAN GÖKTAŞ TUNCELİ'DE
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çeşitli temaslarda bulunmak için Tunceli'ye geldi. Bakan Göktaş, valilik binası girişinde Vali Şefik Aygöl ile eşi Nazlı Aygöl, protokol ve öğrenciler tarafından karşılandı. Göktaş, ziyaretinin anısına valilik bahçesine temsili bir ağaç dikerek, can suyu döktü. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Göktaş, Vali Şefik Aygöl ile bir araya gelerek kentteki çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında detaylı bilgi aldı. Görüşmede, kentin sosyal hizmetler alanında gerçekleştirdiği faaliyetler de ele alındı. Makamdaki görüşmenin ardından Vali Aygöl, Göktaş'a Tunceli'ye özgü bir tablo hediye etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.