İzmir’de Seferihisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü gözaltında

Gündem 22.06.2026 - 22:40, Güncelleme: 22.06.2026 - 22:40
 

İzmir’de Seferihisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü gözaltında

İZMİR'in Seferihisar Belediyesi'ne yönelik yürütülen ‘rüşvet’ soruşturmasında, İmar ve Şehircilik Müdürü E.U. gözaltına alındı.
Seferihisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürü E.U. hakkında gözaltı kararı verildi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince bugün yapılan operasyonda, E.U. gözaltına alındı. Emniyete götürülen E.U.'nun işlemleri sürüyor. Geçen 17 Haziran’da Seferihisar Belediyesi ile bağlantılı bazı kişi ve kuruluşların, inşaat ve imar süreçlerine ilişkin işlemler karşılığında menfaat temin ettiklerine yönelik soruşturma kapsamında aralarında Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Gökhan Pehlivan’ın de bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alınmıştı. Zanlılarla bağlantısı olduğu öne sürülen, daha önce tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay'ın eşi Nermin Günay ile şirket çalışanı M.C.H. de 18 Haziran'da yakalanmıştı. 19 Haziran’da adliyeye sevk edilen şüphelilerden Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Pehlivan, inşaat firması yetkilileri S.B. ve R.K.B, kamu görevlisi Ö.A. ile şirket yetkilisi R.Ö. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı. Şüphelilerden S.Y. sağlık sorunları nedeniyle ifadesinin ardından Nermin Günay hakkında adli kontrol tedbir uygulamasıyla, şirket çalışanı M.C.H. ile birlikte serbest bırakılmıştı. (DHA)
İZMİR'in Seferihisar Belediyesi'ne yönelik yürütülen ‘rüşvet’ soruşturmasında, İmar ve Şehircilik Müdürü E.U. gözaltına alındı.

Seferihisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürü E.U. hakkında gözaltı kararı verildi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince bugün yapılan operasyonda, E.U. gözaltına alındı. Emniyete götürülen E.U.'nun işlemleri sürüyor.

Geçen 17 Haziran’da Seferihisar Belediyesi ile bağlantılı bazı kişi ve kuruluşların, inşaat ve imar süreçlerine ilişkin işlemler karşılığında menfaat temin ettiklerine yönelik soruşturma kapsamında aralarında Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Gökhan Pehlivan’ın de bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alınmıştı. Zanlılarla bağlantısı olduğu öne sürülen, daha önce tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay'ın eşi Nermin Günay ile şirket çalışanı M.C.H. de 18 Haziran'da yakalanmıştı.

19 Haziran’da adliyeye sevk edilen şüphelilerden Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Pehlivan, inşaat firması yetkilileri S.B. ve R.K.B, kamu görevlisi Ö.A. ile şirket yetkilisi R.Ö. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı. Şüphelilerden S.Y. sağlık sorunları nedeniyle ifadesinin ardından Nermin Günay hakkında adli kontrol tedbir uygulamasıyla, şirket çalışanı M.C.H. ile birlikte serbest bırakılmıştı. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.