Kene ölümleri bir ilimize daha sıçradı: Aynı ilde 2'nci ölüm!

Güncel 15.06.2025 - 19:49, Güncelleme: 15.06.2025 - 19:49
 

Kene ölümleri bir ilimize daha sıçradı: Aynı ilde 2'nci ölüm!

Türkiye'de 2002 yılından beri görülmeye başlayan katil keneler can almaya devam ediyor. Sivas'ta peşpeşe yaşanan kene ölümleri şimdi de Kayseri'ye sıçradı. Kayseri'de bir kişi daha KKKA nedeniyle hayatını kaybetti. Bu ölümle birlikte Kayseri'de kene kaynaklı ölen kişi sayısı 3'e yükseldi.
Sivas'ta peşpeşe yaşanan kene ısırması kaynaklı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi ölümleri Kayseri'de can almaya devam ediyor. Kurban Bayramı'nda 3 çocuk annesi bir kadının kene ısırması kaynaklı ölümünün yaşandığı Kayseri de bu sefer de 3 çocuk babası bir kişi hayatını kaybetti. Kayseri Tomarza ilçesinde Kurban Bayramı’nda arkadaşlarıyla gittiği piknikte vücuduna yapışan keneyi kendi imkanlarıyla çıkaran 3 çocuk babası A.Ş.(65), hayatını kaybetti. Tomarza ilçesi Pusatlı Mahallesi’nde Kurban Bayramı’nda arkadaşlarıyla pikniğe giden A.Ş.’in vücuduna kene yapıştı. Keneyi kendi imkanlarıyla çıkaran A.Ş., cuma günü rahatsızlanınca Tomarza Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Buradan Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edilen A.Ş., bugün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. A.Ş.’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Pusatlı Mahallesi’ne getirildi. A.Ş., burada kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Türkiye'de 2002 yılından beri görülmeye başlayan katil keneler can almaya devam ediyor. Sivas'ta peşpeşe yaşanan kene ölümleri şimdi de Kayseri'ye sıçradı. Kayseri'de bir kişi daha KKKA nedeniyle hayatını kaybetti. Bu ölümle birlikte Kayseri'de kene kaynaklı ölen kişi sayısı 3'e yükseldi.

Sivas'ta peşpeşe yaşanan kene ısırması kaynaklı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi ölümleri Kayseri'de can almaya devam ediyor. Kurban Bayramı'nda 3 çocuk annesi bir kadının kene ısırması kaynaklı ölümünün yaşandığı Kayseri de bu sefer de 3 çocuk babası bir kişi hayatını kaybetti.

Kayseri Tomarza ilçesinde Kurban Bayramı’nda arkadaşlarıyla gittiği piknikte vücuduna yapışan keneyi kendi imkanlarıyla çıkaran 3 çocuk babası A.Ş.(65), hayatını kaybetti.

Tomarza ilçesi Pusatlı Mahallesi’nde Kurban Bayramı’nda arkadaşlarıyla pikniğe giden A.Ş.’in vücuduna kene yapıştı. Keneyi kendi imkanlarıyla çıkaran A.Ş., cuma günü rahatsızlanınca Tomarza Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Buradan Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edilen A.Ş., bugün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

A.Ş.’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Pusatlı Mahallesi’ne getirildi. A.Ş., burada kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.