Polisten kaçarken kaza yaptılar; uyuşturucudan tutuklandılar

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.07.2024 - 15:42, Güncelleme: 02.07.2024 - 15:42
 

Polisten kaçarken kaza yaptılar; uyuşturucudan tutuklandılar

BOLU'da Anadolu Otoyolu'nda, polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçan otomobildeki şüpheliler A.Ü. ve M.Ç., girdikleri yolda kaza yaptı. Kazadan sonra yaya olarak kaçan şüphelilerin bahçeye attığı uyuşturucuyu, polis buldu. Yakalanan şüpheliler A.Ü. ve M.Ç., tutuklandı.
Olay, 28 Haziran gecesi meydana geldi. Ankara yönüne giden otomobilin sürücüsü, Anadolu Otoyolu'nda kontrol noktasında, polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtı. Polisin takibe aldığı şüpheliler, otoyoldan çıkıp D-100 kara yolundan kaçtı. Çivril Mahallesi'ne giren şüphelilerin, içinde olduğu otomobil kontrolden çıkıp kaza yaptı. Araçtan inen şüpheliler, bu kez de yaya olarak kaçarken, yanlarındaki uyuşturucuyu da bahçeye attı. İki şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Şüphelilerin bahçeye attıkları poşette 85,56 gram metamfetamin ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan A.Ü. ve M.Ç., sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.  
BOLU'da Anadolu Otoyolu'nda, polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçan otomobildeki şüpheliler A.Ü. ve M.Ç., girdikleri yolda kaza yaptı. Kazadan sonra yaya olarak kaçan şüphelilerin bahçeye attığı uyuşturucuyu, polis buldu. Yakalanan şüpheliler A.Ü. ve M.Ç., tutuklandı.

Olay, 28 Haziran gecesi meydana geldi. Ankara yönüne giden otomobilin sürücüsü, Anadolu Otoyolu'nda kontrol noktasında, polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtı. Polisin takibe aldığı şüpheliler, otoyoldan çıkıp D-100 kara yolundan kaçtı. Çivril Mahallesi'ne giren şüphelilerin, içinde olduğu otomobil kontrolden çıkıp kaza yaptı. Araçtan inen şüpheliler, bu kez de yaya olarak kaçarken, yanlarındaki uyuşturucuyu da bahçeye attı. İki şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Şüphelilerin bahçeye attıkları poşette 85,56 gram metamfetamin ele geçirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan A.Ü. ve M.Ç., sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.