Pitonu satarken suçüstü yakalandı

Gündem 26.11.2023 - 03:01, Güncelleme: 26.11.2023 - 03:01
 

Pitonu satarken suçüstü yakalandı

AKSARAY'da ülkeye kaçak olarak getirdiği 'top piton' cinsi yılanı 13 bin 500 liraya satmak isteyen T.Ç. (23), jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekipleri, T.Ç.'nin ülkeye kaçak olarak getirdiği 'top piton' cinsi yılanı satacağı bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, T.Ç.’yi, Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde satmak için pazarlık yaparken yakaladı. Otomobilin bagajında yapılan aramada yılan ele geçirildi. Gözaltına alınan T.Ç. hakkında '5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı. Yılan ise Konya Karatay Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi. (DHA)    
AKSARAY'da ülkeye kaçak olarak getirdiği 'top piton' cinsi yılanı 13 bin 500 liraya satmak isteyen T.Ç. (23), jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekipleri, T.Ç.'nin ülkeye kaçak olarak getirdiği 'top piton' cinsi yılanı satacağı bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, T.Ç.’yi, Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde satmak için pazarlık yaparken yakaladı. Otomobilin bagajında yapılan aramada yılan ele geçirildi.

Gözaltına alınan T.Ç. hakkında '5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı. Yılan ise Konya Karatay Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi. (DHA)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.