Fenerbahçe derbiyi kaybetti, taraftar Samandıra’da yönetimi istifaya çağırdı

Spor 04.05.2025 - 23:49, Güncelleme: 04.05.2025 - 23:49
 

Fenerbahçe derbiyi kaybetti, taraftar Samandıra’da yönetimi istifaya çağırdı

SÜPER Lig’in kritik haftasında Kadıköy’de ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertli camiada derbi yenilgisinin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşanırken, taraftarlar maç sonu tepkilerini dile getirdi.
Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldığı bu mağlubiyet sonrası birçok taraftar soluğu Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde aldı. Gece saatlerinde tesislerin önünde toplanan taraftar, “Yönetim istifa!” sloganları atarak tepkilerini ortaya koydu. Protesto sırasında zaman zaman tansiyon yükselirken, çevik kuvvet ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Taraftarlar, sezon boyunca yapılan transferler, teknik direktör tercihleri ve genel yönetim politikaları nedeniyle yönetime sert eleştiriler yöneltti. “Aziz Yıldırım”, “Ne oldu başkan ne oldu sözlerin!” gibi tezahüratlar eşliğinde yönetimi istifaya davet eden grup, bir süre daha tesis önünde bekleyişini sürdürdü. Olayların büyümemesi için çevrede yoğun güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri, herhangi bir taşkınlık yaşanmaması adına taraftarlarla diyalog kurmaya çalıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde grup, olaysız şekilde dağıldı.
SÜPER Lig’in kritik haftasında Kadıköy’de ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertli camiada derbi yenilgisinin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşanırken, taraftarlar maç sonu tepkilerini dile getirdi.

Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldığı bu mağlubiyet sonrası birçok taraftar soluğu Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde aldı. Gece saatlerinde tesislerin önünde toplanan taraftar, “Yönetim istifa!” sloganları atarak tepkilerini ortaya koydu. Protesto sırasında zaman zaman tansiyon yükselirken, çevik kuvvet ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Taraftarlar, sezon boyunca yapılan transferler, teknik direktör tercihleri ve genel yönetim politikaları nedeniyle yönetime sert eleştiriler yöneltti. “Aziz Yıldırım”, “Ne oldu başkan ne oldu sözlerin!” gibi tezahüratlar eşliğinde yönetimi istifaya davet eden grup, bir süre daha tesis önünde bekleyişini sürdürdü.

Olayların büyümemesi için çevrede yoğun güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri, herhangi bir taşkınlık yaşanmaması adına taraftarlarla diyalog kurmaya çalıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde grup, olaysız şekilde dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakinca.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.