Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Playoff maçının ilk ayağında kendi sahasında 0-0 berabere kaldı. Maçın hakemi Alman Daniel Siebert’in çok kötü yönettiği maçta Fenerbahçe aleyhine verdiği kararların hepsinin yanlış olduğunu gözlerimizle gördük. Üstelik Benfica’lı futbolcuların artistlik pozisyonlarına çaldığı fauller ise çok komikti. Benficalı futbolcuların tamamı Fenerbahçeli futbolculara yaptığı faulleri ise görmezden geldi. Bu durumda kandi sahasında oynayan Fenerbahçe’nin yapacak hiç bir şeyi yoktu
Alman hakem Daniel Siebert gözünün önünde Brawn’u düşüren sarı kartlı Silva’ya ihtar bile vermedi. Birde El Nesiri’nin attığı golün ofsayt olduğuna bir anlam veremedim. Çizilen ofsayta çizgisinde rakip takımın oyuncusunun ayakkabısı önde görünüyor. Fenerbahçe maça çok iyi başladı karşısında Portekiz futbolunun dünyaca ünlü bir takımı Benfica vardı ama oynadığı futbol ile taraftarını bence mutlu etti. Şimdi ikinci maç Salı günü Lizbon’da oynanacak ben o maçtanda ümitliyim. Fenerbahçe’nin taraftarlarının takıma gösterdiği olağanüstü destek ise görülmeye değerdi. Takım oyuncuları ellerinden gelen çabayı gösterdiler ama golü bir türlü bulamadılar.
Kötü oynayan futbolcumuz yoktu ama Duran’ın daha önce çıkması gerekirdi. Çift santrıfor oynuyoruz fakat açıklardan orta gelmediği müddetçe bir kişi eksik oynamış oluyorsunuz.
İrfan Can Kahveci ve Oğuz Benfica 10 kişi kaldığında oyuna girseydi sonuç daha başka olurdu.
Mourinho’nun bu sene takıma geçen seneye göre katkısı daha fazla olacağına ben çok inanıyorum.
